Esports

Messi agraeix al Barça que li hagi permès guanyar l'or

Esports

El davanter del Barcelona Lionel Messi, que aquest matí ha aterrat a la capital catalana després de guanyar amb l'Argentina l'or a Pequín, ha agraït al seu club que li hagi permès disputar els Jocs Olímpics.

"Gràcies al Barça he pogut estar a Pequín, perquè si ells haguessin volgut (el club comptava amb una resolució favorable del TAS) hauria d'haver tornat. Després de tot el que va passar, poder tornar amb la medalla és més bonic encara", ha manifestat Messi.

Després de l'èxit olímpic, Messi ja només pensa en clau blaugrana. "Ja sóc aquí amb la medalla i ara haig de pensar en tot el que ve. Estic molt motivat per l'equip que tenim, pels jugadors nous que han vingut i per la il·lusió que hi ha", ha destacat sobre el nou projecte de Pep Guardiola.

Messi no viatjarà demà dilluns amb la resta de l'equip per enfrontar-se dimarts que ve al Wisla de Cracòvia en la tornada de la prèvia de la Lliga de Campions.

Guardiola, que sap que amb el 4-0 de l'anada l'eliminatòria està pràcticament sentenciada, no l'ha inclòs en la convocatòria. Tot i això, el jugador s'ha apropat al Camp Nou per saludar els seus companys i per dir al tècnic que estava disposat a viatjar a Polònia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.