Esports

Messi guanya Ronaldinho en el duel dels Jocs Olímpics i el Brasil queda fora de la final

El futbolista argentí Sergio Agüero ha sigut aquest dimarts el protagonista de la golejada contra el Brasil (3-0), que suposa per a l'Argentina el pas a la gran final olímpica davant de Nigèria, partit en el qual intentarà revalidar l'or aconseguit a Atenes.

El davanter de l'Atlètic de Madrid ha marcat els dos primers gols i ha permès Juan Román Riquelme marcar el tercer gol de penal.

En l'esperat duel entre Messi i Ronaldinho ha guanyat la partida l'argentí que, sense fer un gran partit, ha regalat algunes jugades amb el segell de la seva classe. En acabar el partit, Messi ha sigut el primer que ha anat a consolar Ronaldinho, que mostrava en el seu rostre la frustració brasilera en el futbol olímpic, únic títol important que se li ha resistit a la pentacampiona del món.

Nigèria ha guanyat aquest dimarts Bèlgica per 4-1 i no serà un rival fàcil per als argentins en la final, que es presentaran en el partit de dissabte amb ànim de venjança, ja que la selecció africana li va treure l'or en els Jocs d'Atlanta '96.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.