Esports

L'Espanyol recupera De la Peña, Zabaleta i Lafuente per al partit contra el València, però per a Rufete

Futbol

El tècnic del RCD Espanyol Ernesto Valverde recupera per al partit de demà davant el València als sancionats Iván de la Peña i Pablo Zabaleta, i al porter Iñaki Lafuente, recuperat de la seva lesió muscular.
No obstant això, perd a Francisco Joaquín Pérez Rufete que va caure lesionat dimecres passat, i manté les baixes del davanter Raúl Tamudo i dels defenses Jesús Mari Lacruz i Clemente Rodríguez.

Pablo Zabaleta no va jugar davant el Deportivo (2-0) després de ser expulsat en el partit davant el Sevilla (2-4) per doble amonestació, en una trobada en la qual Iván de la Peña va rebre la seva cinquena targeta groga i, per tant, tampoc va poder jugar davant els gallecs.

Amb la tornada d'ambdós jugadors, Valverde recupera a dues peces claus en la seu onze inicial per al transcendental duel davant el València.

A la convocatòria també torna Iñaki Lafuente. El porter basc es va lesionar a finals del passat mes de gener durant el transcurs del partit contra el Reial Valladolid (2-1), contratemps que va coincidir amb l'absència de Carlos Kameni, que disputava la Copa d'Àfrica.

Així doncs, des del 6 de gener davant el Vila-real CF (3-0), Valverde no comptava en una convocatòria de la Lliga amb els seus dos porters del primer equip.

Queden fora de la llista per decisió tècnica el defensa Albert Serrán i el porter Javi Ruiz, que torna al seu rol de tercer porter amb la recuperació de Lafuente.

Amb tot, els 18 convocats per l'Espanyol per al partit davant el València són Kameni, Lafuente, David García, Torrejón, Jarque, Chica, Ángel, Moisés Hurtado, Rigués, Luis García, Valdo, Ewerthon, 'Lola' Smiljanic, Moha, Cor, Jonathan Soriano, Zabaleta i Iván de la Peña.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.