Esports

Tres jugadors del Bada Bing, detinguts per l'agressió al Rosario

Els Mossos d'Esquadra han detingut ja almenys tres dels integrants de l'equip Bada Bing que el cap de setmana passat van participar en una agressió racista als seus rivals durant un partit de futbol de tercera regional.

Segons que han informat a Efe fonts policials, almenys són ja tres els integrants de l'equip que han estat detinguts en les últimes hores, encara que no es descarta que en les pròximes hores hi hagi encara més arrestos.

El comitè de competició i disciplina esportiva de la Federació Catalana de Futbol va acordar ahir apartar cautelarment de la lliga de la tercera regional el Bada Bing, per la suposada agressió que alguns dels seus jugadors van cometre dissabte passat, dia 10, contra futbolistes del Club Atlético Rosario Central de Cataluña.

Segons els futbolistes agredits, part dels integrants del Bada Bing, que eren integrants dels Boixos Nois, la van emprendre a cops amb ells després de l'expulsió d'un company, pel que van patir cops que els van causar traumatismes, pèrdua de coneixement i talls, mentre els insultaven per ser d'origen sud-americà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.