Esports

Laporta: "Com pots dir aquestes bestieses? Amb Guardiola hi ha una relació excel·lent"

El president del Barça nega que hi hagi una mala relació amb l'actual entrenador del primer equip de futbol

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha negat que existeixi una mala relació amb l'entrenador blaugrana, Josep Guardiola, amb qui ha arribat a un acord de renovació que haurà de plasmar el nou president, i s'ha enfadat quan li han preguntat per aquesta raó a la seva arribada a la gala dels premis d'El Mundo Deportivo.

"Però, per què dius aquestes tonteries? Com pots dir aquestes bestieses? Amb Guardiola hi ha una relació excel·lent, és una gran persona, és el millor entrenador del món i mantenim una relació molt cordial, molt correcta i diria que fins i tot afectuosa", ha manifestat el màxim dirigent del FC Barcelona després de respondre a una periodista.

Lluny de qualsevol possible malestar, Laporta ha dit que cal "gaudir dels èxits" que ha aconseguit el Barcelona aquest any, on ha guanyat els 6 trofeus en joc i, fruit d'això, està aconseguint nombrosos premis. "Vull acabar el meu mandat i portar aquest equip al cel", ha comentat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.