Barça

Protesta formal del Barça a la UEFA

Parc dels Prínceps. La junta es queixa en un escrit per una errada de reglament després de la topada entre Mascherano i Alba

El Barça va acabar molt enfadat el partit de dimarts passat contra el París SG per l'arbitratge de l'alemany Stark. Es va queixar Jordi Roura després del partit i també Sergio Busquets. Dani Alves ho feia dimecres. Ahir hi va haver reunió de la junta directiva i es va decidir enviar una protesta formal a la UEFA per l'arbitratge rebut. No pot protestar el Barça per errades humanes, com el fora de joc d'Ibrahimovic en el primer gol dels francesos, però sí per errades de reglament de Stark: “Entenem que objectivament es va posar de manifest que l'àrbitre no va aplicar bé les regles del joc. Quan dos jugadors del mateix equip estan estesos s'ha d'aturar el joc i no es va fer, i van habilitar ells la rematada del rival. A més, els va obligar a sortir del camp en el llançament d'un córner. La norma diu que és una excepció, com també ho és en el porter”, deia el secretari i portaveu de la junta directiva, Toni Freixa, respecte a la jugada en què van quedar lesionats Mascherano i Alba.

Freixa va dir que no se senten maltractats pels àrbitres, però que sí que estan estranyats que un àrbitre escollit per dirigir un partit com aquest no conegui el reglament. Va dir que no es queixava pels últims arbitratges rebuts pel Barça a Milà i París, tot i que considera que els blaugrana no tenen gaire sort en aquest sentit. “És cert que hem tingut mala sort. A vegades cinc àrbitres per veure un fora de joc de metres no són prou”, deia en relació amb la jugada del primer gol.

Messi, amb ganes de PSG

Leo Messi s'aferrarà a l'últim raig d'esperança que quedi per ser dimecres vinent en la tornada dels quarts de final de la Champions contra el PSG al Camp Nou. Ahir la plantilla del primer equip tenia festa però l'argentí es va apropar fins la ciutat esportiva de Sant Joan Despí per continuar amb el seu procés de recuperació juntament amb Mascherano, que en té per sis setmanes, i Adriano, també amb una lesió al bíceps femoral. Villa, Pinto i Cesc van ser els altres jugadors que van aprofitar el seu dia lliure per entrenar-se pel seu compte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.