Barça

Al Barça, tots endollats

Entrenament en dia festiu. Tot i tenir jornada de descans, tretze futbolistes del primer equip van treballar ahir a la ciutat esportiva, ja que Vilanova els ha demanat màxima intensitat

Tot i el més que acceptable resultat de l'anada, no hi ha un sol jugador de la primera plantilla del FC Barcelona que no estigui concentrat al màxim per al partit de demà. El vestidor barcelonista no vol relaxar-se i viu les hores prèvies a l'enfrontament de la Champions League contra el PSG com es mereix una nit en què el Barça ha d'acabar entre els quatre millors equips d'Europa. L'empat a dos de París inclina el camí cap a la semifinal, però Tito Vilanova ha prohibit als seus homes el més mínim signe de confiança i els ha demanat màxima intensitat. La mateixa que fa un mes, en la tornada dels vuitens de final, quan van haver d'aixecar un 2-0 contra el Milan. I a fe de Déu que se l'han escoltat: ahir al matí, tot i tenir jornada lliure, tretze jugadors blaugrana van voler treballar a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. Cinc d'ells, lesionats, per continuar recuperant-se. La resta, per mantenir la forma pel seu compte.

Messi va ser dels més matiners. L'argentí segueix en la cursa contra la lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta que es va fer al Parc dels Prínceps. Com ell, el seu compatriota Javier Mascherano, ja sense crosses, i el capità, Carles Puyol, van fer treball de recuperació. I també Adriano Correia i Pedro Rodríguez, esgotant les últimes hores abans de rebre l'alta mèdica. De fet, el brasiler i el canari, que s'exerciten amb el grup des de fa quatre dies, estaran a disposició del seu entrenador per al partit de demà. Per la seva banda, Xavi Hernández, que no va jugar dissabte passat contra el Mallorca per precaució, es va entrenar amb tota normalitat, ja sense molèsties. La resta dels que es van deixar veure van ser David Villa, Víctor Valdés, Dani Alves, Cesc Fàbregas, Jordi Alba, Alexis Sánchez i Alex Song.

Aquesta tarda, a les sis, tindrà lloc el darrer entrenament del FC Barcelona abans de la cita de demà, al Camp Nou, amb el París Saint-Germain. Serà a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí i no a l'estadi, com ja va passar en l'eliminatòria anterior, contra el Milan.

Xavi, Villa, Valdés, Alves, Cesc, Alba, Alexis i Song es van exercitar ahir

La UEFA es decanta per Kuipers

La UEFA va revelar ahir el nom de l'àrbitre que demà dirigirà la tornada dels quarts de final de la Champions entre el Barça i el PSG al Camp Nou. Es tracta de Björn Kuipers, un col·legiat holandès de 40 anys i amb una acreditada experiència en partits d'entitat. Internacional des del 2006, la seva trajectòria és àmplia i, a banda de la Champions, també va ser un dels escollits per arbitrar en la passada eurocopa de Polònia i Ucraïna, a banda de dirigir enfrontaments de la fase de classificació per al mundial de Brasil del 2014. Un currículum ampli en el qual també apareix el Barça. En cinc ocasions ha estat designat per dirigir un partit europeu de l'equip blaugrana.

I Messi, el primer

El primer a arribar a la ciutat esportiva i el primer a posar-se a treballar de valent. No hi ha jornada de descans quan un microtrencament al bíceps de la cuixa dreta et fa ser dubte per a un partit com el que demà es jugarà al Camp Nou. I menys si et dius Leo Messi. El 10 blaugrana s'està deixant la pell en la recuperació de la lesió que es va fer, ara fa set dies, al camp del PSG, i ahir no va ser una excepció. Si hem de fer cas a les primeres estimacions mèdiques, que fixaven un període de recuperació d'entre una setmana i deu dies, arribarà ben justet a la cita de demà. En tot cas, res no fa pensar que no hi serà, com a mínim, a la banqueta per poder sortir en cas que sigui necessari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Geòrgia, el valor de l’antiestètica

 

Els grans favorits no fallen

BARCELONA / LONDRES
 
 
Richy Álvarez
Jugador del Girona entre el 2011 i el 2017 (Capità de l’equip en el primer ascens a la màxima categoria)

“S’ha de gaudir del que es té ara”

Girona
 

Cavendish ja en suma 35

BARCELONA / SAINT VULBAS
 

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 

Josué Canales pren el tren olímpic

barcelona
 

Raphinha contra Araujo a Las Vegas

BARCELONA