Gaizka Saizar vol tornar-se a sentir jugador a Cornellà-el Prat

Gaizka Saizar, exjugador de l'Espanyol B, visita Cornellà-el Prat amb la idea de tornar a sentir-se jugador i deixar enrere un calvari de lesions que l'han perseguit durant un any i mig

Gaizka Saizar torna a somriure. Té la il·lusió pels núvols després d'un any i mig de desesperació. El davanter d'Oiartzun (Guipúscoa), amb passat periquito, podria tornar a assaborir la felicitat a partir de diumenge vinent. Saizar visita l'estadi de Cornellà-el Prat, un escenari ideal per deixar enrere un passat recent difícil i somiar en un futur engrescador. I és que el jugador del Tenerife està maleït. Fa un parell d'anys, en la pretemporada amb el Granada 75, el guipuscoà es va fer una lesió al turmell esquerre que li ha fet la vida impossible. Després de recórrer als cirurgians, va estar gairebé tot l'any aturat i quan va reaparèixer va recaure i va haver de tornar a visitar la sala d'operacions. Després que la primera intervenció fos fallida, el futbolista va recórrer a les mans de Ramon Cugat. De nou començava una carrera de fons cap a la recuperació que li va impedir jugar amb regularitat amb el seu nou equip, el Tenerife. Aquesta temporada, després de l'ascens amb el conjunt canari i de mantenir-se en la plantilla de primera divisió, Gaizka Saizar tampoc ha tingut un inici fàcil. Va complir el somni de debutar a primera divisió en la primera jornada contra el Saragossa a La Romareda. Va jugar els quatre últims minuts –els de les escombraries– en substituir Kome. L'estrena era un petit pas endavant per al davanter, però un altre ensurt el va fer parar. Unes molèsties al tendó d'Aquil·les han impedit que Saizar hagi jugat cap altre partit. Ara, però, ja és a punt per reaparèixer al millor escenari possible, l'estadi de l'Espanyol, el seu antic club. Un camp on espera no només jugar, sinó poder disputar el màxim de minuts i que sigui el partit que l'impulsi cap a la consolidació en la màxima categoria. Per al jugador del club illenc, retrobar-se jugant amb l'Espanyol seria tot un premi. I és que el davanter reconeix que els seus millors records els guarda del club periquito. «Hi vaig jugar dos anys i tots dos vam jugar el play-off d'ascens a segona A, vam viure instants molt bonics», recorda Saizar d'aquell equip dirigit per Ramon Moya i en el qual va coincidir amb David Garcia, Moisés i Coro.

El davanter, també exjugador del Nàstic i del Sabadell, espera que el seu tècnic, José Luis Oltra, amb qui va coincidir al Ciudad de Murcia li regali aquest moment diumenge. Si bé no sap si serà titular o suplent, el que té clar és que estarà entre els convocats perquè la plantilla té pocs efectius. Gaizka vol que aquella màxima que diu que l'esforç té recompensa es faci realitat. «M'estic entrenant bé i sense molèsties. Tant de bo tingui l'oportunitat.»

4
MINUTS
ha jugat Gaizka Saizar a primera divisió. El davanter espera acumular-ne molts més contra l'Espanyol.

Román Martínez i Marc Bertran, per televisió

Al marge de Gaizka, en la plantilla del Tenerife també hi ha altres jugadors amb passat blanc-i-blau. Es tracta de l'argentí Román Martínez i el català Marc Bertran. Tots dos, però, hauran de veure el matx entre l'Espanyol i el Tenerife per televisió. El de la Pobla de Segur, titular indiscutible, no podrà trepitjar la gespa de Cornellà-el Prat per la lesió a la tíbia que li va ocasionar una entrada del madridista Drenthe. Com a conseqüència, el defensa, que ha hagut de passar per la sala d'operacions, estarà uns quatre mesos de baixa. Per la seva banda, el migcampista, cedit per l'Espanyol a l'entitat canària no pot jugar per contracte, ja que el club català li paga bona part de la fitxa. A més, Román Martínez va rebre la cinquena targeta groga en l'últim partit que també li hagués impedit jugar el partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.