Alan Baró

Migcampista de l'Osasuna

«No penso canviar res»

—S'ho imaginava?

—«Vaig tenir l'oportunitat d'anar convocat amb el primer equip, i un cop a la banqueta, sempre tens l'esperança de poder sortir algun minut. Va arribar i n'estic molt satisfet i orgullós.»

—Va tenir temps de tocar la pilota?

—«Sí. De fet, just quan la vaig tocar jo, l'àrbitre va xiular el final del partit. Semblava que ho estava esperant.»

—Què li va dir Camacho?

—«Res d'especial. Guanyàvem i es tractava d'aguantar el resultat, ajudar en defensa. Jugàvem amb dos pivots i quan vaig entrar jo, el tècnic va situar tres homes al mig per acabar de tapar i assegurar el triomf. I em va desitjar sort, com suposo que fa amb tots.»

—Es va quedar la samarreta o la pilota?

—«La samarreta, sí. És un bon record.»

—Canvia alguna cosa, a partir d'ara?

—«Per mi, no. No en tinc cap intenció ni penso canviar res. Treballar al màxim en el filial i si arriba l'oportunitat d'estar al primer equip, aprofitar-la. I com més n'arribin, millor, per intentar demostrar que també hi podria jugar.»

—Va ser una oportunitat puntual o significarà un punt d'inflexió? N'han parlat?

—«De moment, no. Aquesta setmana m'entreno amb el primer equip, també perquè hi ha copa, vénen molts partits i sempre va bé comptar amb jugadors que no acumulen tants minuts.»

—Està satisfet de l'elecció de l'estiu?

—«No vaig tenir l'oportunitat de continuar a 2a A, que encara penso que potser és el que m'hauria interessat més, però em va sortir això i n'estic content. I veient ara que el primer equip compta amb tu quan té alguna baixa, em fa pensar que va ser una bona elecció.»

—El Girona buscava un pivot en el mercat d'hivern. Li van dir alguna cosa?

—«No. Ja a l'estiu tampoc els vaig interessar. No en sé res.»

—Li estranya?

—«És clar que a l'estiu m'hauria fet il·lusió estar en un equip com el Girona, però no va poder ser i no passa res. Continuaré treballant.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.