L'Hospitalet domina al final de la primera volta i el Cornellà causa sensació

L'Hospitalet ha tancat la primera volta com l'equip menys batut de tot l'Estat

El Cornellà es perfila com l'equip revelació en l'equador del campionat

Rojo, Cargol i Ravnich han deixat la banqueta per raons extraesportives

Amb una ratxa de cinc victòries consecutives, l'Hospitalet ha aconseguit per fi obrir forat en el campionat de tercera just quan s'ha arribat a l'equador de la lliga. Tanmateix, els sis punts d'avantatge que l'equip de Jordi Vinyals té respecte al Santboià, segon, són una dada que crida menys l'atenció que l'espectacular registre de gols encaixats pels riberencs. I és que Carles Craviotto només ha hagut de recollir la pilota de l'interior de la seva porteria quatre cops. Això converteix l'Hospi en l'equip de tot l'Estat que menys gols encaixa en les categories superiors (primera, segona, segona B i tercera).

En la categoria de bronze, tot sembla seguir el camí de la lògica. L'Hospitalet, el Santboià i el Reus ocupen les tres primeres posicions i és probable que així sigui també al juny. Molt més disputada pot estar, en canvi, la quarta posició, en què, de moment, trobem la revelació de la primera volta, un Cornellà que amb 34 punts ha completat 19 jornades de somni. Això malgrat la contundent derrota a Balaguer (3-0) de l'últim partit, que posava fi a una ratxa de dos mesos sense perdre.

Juntament amb el Cornellà, el Llagostera i l'Amposta, amb 32 punts i 29, respectivament, també han estat sorpreses agradables en els deu primers llocs de la taula. El Manlleu, el Prat i l'Europa tampoc no han perdut de vista el quart lloc, i això que els escapulats tenen per ara perdut els tres punts del cas Peralta, l'episodi segurament més polèmic de la primera volta i que ha confrontat l'Europa amb l'Hospi. D'altra banda, Rojo, per motius personals, i Cargol i Ravnich, per motius de salut, han hagut de deixar les banquetes abans d'hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.