3a DIVISIÓ

Els equips de la part baixa de la taula van dominar l'última jornada

El Premià i el Cassà van vèncer dos dels galls de la categoria

Ningú llança la tovallola. Aquesta és la sensació que va deixar l'última jornada de lliga, la primera de la segona volta, en què els equips de la zona baixa de la classificació es van imposar als galls del grup. I és que dels vuit primers classificats, només l'Hospitalet, que sembla d'una altra dimensió, i el Prat van ser capaços de sumar els tres punts, mentre que el Manlleu i el Santboià, que semblava que afrontaven una jornada força plàcida, van sucumbir contra el Premià –només una victòria en els darrers catorze partits– i el Cassà –segon equip amb més derrotes, 12–. A més, el cuer, l'Olesa, va aconseguir un punt contra la revelació del campionat, el Cornellà, mentre que el Balaguer va fer el mateix contra el Reus, el segon de la classificació i gran aspirant a disputar la fase d'ascens. La Pobla de Mafumet, per la seva part, va certificar el seu estat de gràcia i va encadenar el segon triomf a casa contra un Llagostera que després d'iniciar el curs de manera brillant, amb lideratge inclòs, ja fa unes setmanes que va de baixada.

El Castelldefels no aixeca el cap.

Els grocs no es van afegir a la festa dels modestos i van perdre en el derbi del Baix Llobregat contra el Prat, encadenant així la quarta derrota.

L'Hospitalet posa la cinquena marxa

El curs passat, tot just es va certificar la desfeta en la fase d'ascens contra el Santanyí, a l'Hospi van arribar a una conclusió: si es vol l'ascens, ser el primer de la taula és un avantatge enorme. Per això, l'entitat va treballar de valent per fer un equip, no ja per disputar les eliminatòries, sinó per ser els primers. Després d'un inici un pèl irregular (tres empats en cinc partits), els de Vinyals van posar la directa i ja signen uns números difícils d'igualar. Invictes, només cinc gols en contra i sis triomfs seguits. Amb la segona volta tot just començada, l'Hospi ja té nou punts més que el segon, el Reus, i tretze més que el cinquè, una situació que l'acosta al somiat primer lloc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.