3a DIVISIÓ

Eloi Fontanella (l'Hospitalet):«No has de pensar en el rival»

ELS 4 GOLS A CASSÀ
«El més bonic va ser el primer, amb el porter avançat i després d'una jugada d'equip»

—Com es marquen quatre gols en un partit?

—«Si et dic la veritat, no ho sé. Vam sortir forts i vam tenir la sort de marcar en la primera ocasió. El partit se'ns va posar a favor i en el primer temps vam arribar tres cops, i vam fer tres gols. Això ens va donar confiança i ens vam agafar el partit amb tranquil·litat. I el Cassà, amb el 0-3, va veure que el partit era difícil. Nosaltres vam mantenir la intensitat i vaig tenir la sort de fer quatre gols. Per a mi, va ser una gran satisfacció.»

—Amb el 0-4 i el partit resolt, vostè va fer el 0-5 (85') i el 0-6 (87'). No va tenir pietat del rival?

—«Això no ho penses, al camp. Penses en tu, que si tens una oportunitat, la vols aprofitar. Sempre és millor per a tu i abans has de mirar per tu i no per l'equip contrari. El Cassà és un equip de Girona i vull que estigui com més amunt millor, això ho tinc claríssim..»

—Dels quatre gols, quin va ser el més bonic o el més difícil?

—«El més bonic va ser el primer (0-1, 4') perquè va ser una jugada d'equip, en què van participar gairebé tots els jugadors, i va ser de llarga distància, perquè vaig veure el porter avançat [Gerard]. Va ser bastant maco, la veritat, sobretot perquè gairebé era la primera pilota que tocava i em va sortir el que volia fer.»

—A fora no havien aconseguit resultats així?

—«A fora ens faltava fer un bon resultat així, i en un camp difícil com a Cassà. A casa, la línia de joc i de resultats és bona.»

—Després de marcar quatre gols, es va poder quedar la pilota del partit?

—«[Riu] Tampoc ho vaig preguntar. A aquests nivells, el material costa i no val la pena. Em quedo amb la satisfacció d'haver-ho fet.»

—El seu equip és líder (44 gols a favor i 5 en contra) i no ha perdut. Podrien acabar la lliga invictes?

—«Això és molt difícil de fer, perquè sempre pots tenir un partit dolent o una mala ratxa. El difícil és mantenir el grau de motivació en tots els partits, i ens en queden molts. Anem a poc a poc, jornada a jornada, i no pensem si guanyarem tots els partits o no. Hi haurà moments dolents, i haurem d'estar atents.»

—Per què a l'estiu no es va quedar al Sant Andreu, després d'haver-hi fet dues bones temporades (35 partits i 16 gols en la primera (a 3a) i 34 i 9 en la segona (a 2a B)?

—«Això va ser una decisió de l'entrenador [Natxo González]. Em quedo amb el fet que l'afició del Sant Andreu volia que em quedés, però va ser l'entrenador el que no comptava amb mi. El meu rendiment va ser molt bo i va ser una decisió de l'entrenador. I si no puc jugar allà, hauré de jugar en un altre lloc. A l'Hospitalet treballem com un equip professional i hi estic molt a gust.»

—Vostè ha evolucionat i ha passat de mig a davanter?

—«Sí, a Figueres [2001-2003], jugava a la banda o al mig, igual que a l'Alacant o al Llevant B. Al Sant Andreu sí que he jugat com a jugador de referència. Abans, els tècnics m'utilitzaven d'interior o de pivot.»


entRevista a eloi fontanella.

Davanter de l'Hospitalet



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.