3a DIVISIÓ

Golejada majúscula

El Benavent va deixar ahir en evidència el Blanes després d'infringir-li una derrota d'allò més dolorosa. L'equip de Toni Palau va dominar el matx des de l'inici i en el minut 1 ja guanyava 0-2, resultat que el visitant Adrià va ampliar amb dos gols més quan s'arribava al descans.

En el segon temps, amb els blanencs abatuts, van marcar Rey i un cop més Adrià, que va acabar fent quatre gols. Els locals van intentar maquillar el resultat al final.

BLANES-BENAVENT
2-6
BLANES:
Coca, Aleix (Espinosa, 48'), Ayats, Oriol Vila, Aitor (Bio, 25'), Sergi González, Morillo, Narcís (Pau, 63'), Alberto, Jonathan i Finidi.
BENAVENT:
Ballesteros, Rey, Isma, Flamarique (Hernández, 64'), Francesc, Èric, Peña (Padrones, 70'), Marcel, Adrià (Romario, 62'), Besora i Riera.
GOLS:
0-1 (1') Adrià. 0-2 (1') Rey. 0-3 (35') Adrià. 0-4 (44') Adrià. 0-5 (47') Rey. 0-6 (58') Adrià. 1-6 (70') Sergi González. 2-6 (85') Ayats.