3a DIVISIÓ

VILANOVA-BENAVENT

Fugen del perill a base de gols

Amb un partit seriós i pràctic, condicionat pel gol de Santi Triguero al cap de 50 segons d'haver començat, el Vilanova va trencar una ratxa de tres derrotes seguides i sis partits sense guanyar i s'allunya una mica més de la zona de descens. El Benavent, que va arribar al partit amb moltes baixes després dels quatre expulsats de l'última jornada, no va tenir cap opció d'endur-se alguna cosa dels Alumnes Obrers. A més, el gol de Triguero no va ser l'únic que els vilanovins van marcar en uns moments clau. En l'últim moment abans del descans, i després que Rubén Epitié hagués perdonat en diverses oportunitats molt clares, el mateix davanter va ser objecte de penal per part del porter Marc. Jarabo no va perdonar i va fer el 2-0 amb què es va arribar al descans. Poc després de la represa, i sense que el Benavent donés senyals de recuperació, el Vilanova va sentenciar amb un gol, ara sí, d'Epitié, que va aprofitar una falta d'entesa entre Ballesteros i un defensa. Carlitos, rematant al segon pal una jugada individual de Triguero, va fer el definitiu 4-0, una bona dosi d'oxigen per a un Vilanova que la setmana que ve visitarà el Palamós.

VILANOVA
4
BENAVENT
0
VILANOVA:
Mario León, Cano (Marcos García, 67'), Valldosera, Javi García, Baraldés, Jarabo, Sergi Soler, Boira, Bonamich (Guillem Prieto, 45'), Triguero i Epitié (Carlitos, 61').
BENAVENT:
Marc (Ballesteros, 45'), Izquierdo, Isma, Dani Hernández, Besora, Peña, Riera, Francesc (Marcel, 45'), Padrones, Romario i Rey (Fèlix, 65').
GOLS:
1-0 (1') Triguero. 2-0 (45') Jarabo, de penal. 3-0 (60') Epitié. 4-0 (79') Carlitos.
ÀRBITRE:
De la Torre Acedo.
T.G.:
Al local Epitié i als visitants Marc i Peña.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.