El Cornellà deixa escapar moltes possibilitats desprès de perdre a Benavent

Les possibilitats dels dos equips per arribar al seu objectiu queden molt més clares des d'ahir

El Benavent va obtenir ahir una victòria vital per aconseguir la salvació contra un Cornellà que ha fet un pas enrere en la lluita per la quarta plaça. L'equip del Baix Llobregat, va estar liderat per un brillant Talavera, que ho va aturar tot fins al minut 86, quan Flamarique va ser capaç de desviar una pilota dintre l'àrea per fer el gol d'una victòria més que merescuda. Abans del gol, i durant la primera meitat, el Benavent es va mostrar molt superior i tant Xavi Gràcia, amb una falta que va llançar a l'escaire, com Rey i Adrià, haurien pogut avançar els seus. L'huracà de joc del conjunt local va provocar que l'entrenador visitant fes un doble canvi en el minut 37 per anivellar les forces.

Després de la represa, novament Rey i Adrià van tenir ocasions per obrir la llauna contra un Cornellà que no és va costar a l'àrea local fins al minut 64. Desprès d'aquesta ocasió, els visitants van tornar a desaparèixer fins al moment del gol que va decidir el resultat.

BENAVENT
1
CORNELLÀ
0
BENAVENT:
Ballesteros, Izquierdo, Isma, Xavi Gràcia, Peña, Besora, Flamarique, Francesc, Adrià (Radulovic, 89') i Rey (Romario, 88').
CORNELLÀ:
Talavera, Edgar (Rojals, 37'), Raúl Pérez, Ricarte, Valentín, Alberto, Dani Delgado (Chiqui, 83'), Pep (Moha, 37'), Cebri, David i Charly Ruiz.
GOLS:
1-0 (86') Flamarique.
ÀRBITRE:
Oliva Bueno
T.G.:
Als locals Izquierdo, Peña, Besora i Riera, i als visitants Edgar, Valentín, Dani Delgado i Charly Ruiz


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.