FUTBOL DE BASE

Complicitat per afrontar el futur

El torneig Terres de l'Ebre va superar amb èxit l'any de la consolidació i mira endavant amb la intenció de créixer en quantitat i en qualitat

La segona edició del Torneig Internacional de Futbol de Base Terres de l'Ebre es va tancar amb un èxit de participació superior al de l'any passat i amb un nivell futbolístic molt alt. El director de la competició, Fernando García, explica que està «molt satisfet per com han anat les coses, tant en l'aspecte esportiu com el social» i ja mira el futur, conscient que aquest torneig s'ha guanyat la complicitat amb el territori i amb els equips participants. «S'ha vist un futbol de gran nivell i puc dir que hem pujat un escaló més», diu García, que ja avança novetats per a la pròxima edició.

Per exemple, l'any que ve la seu de la inauguració i de les fases finals del torneig serà Deltebre i l'organització té previst augmentar el nombre de poblacions implicades, entre les quals hi haurà Alcanar i s'intentarà que algun municipi de la Terra Alta sigui seu del campionat. També s'inclourà una nova categoria, la del futbol femení i, a més, els infantils, que enguany han jugat en camps de futbol set, ho faran en la modalitat de futbol onze.

Les novetats, però, no només afecten les seus i les categories, sinó que també entraran participants nous. «Vindran sis equips suïssos i l'Atlético de Madrid, que ja va formar part de la competició l'any passat, hi tornarà», afirma el director del torneig. García, que va agrair als col·laboradors i a les entitats patrocinadores els seus esforços, també va mostrar la seva alegria pel fet que la final infantil fos entre dos equips de la terra: «Veure un últim partit tan igualat entre l'Amposta i la Rapitenca va ser un autèntic espectacle.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.