El Morell perd contra un rival directe en la lluita per la salvació

Yannick, Oriol, Paquito, Ribalta, Marc, Gumà, Isma (Cortada, 80'), Batanero (Jesús, 45'), Gerard, Enric i Pedro Calvo (Pol, 60').

EL MORELL:

Yakan, Antonio, Ivan, Coello (Richard, 74'), Eric, David, Soriano, Gonzalo, Munta, Valerio (Rosado, 63') i Ballart (Tico, 56').

GOLS:

0-1 (9') David. 1-1 (48') Gumà. 2-1 (74') Gerard. 2-2 (83') Rosado. 3-2 (86') Gerard.

ÀRBITRE:

Gómez Díaz.
T.G.:
Als locals Gumà, Marc i Oriol, i al visitant Ballart.
T.V.:
Al local Jesús (76') i al visitant Soriano (59'), els dos per doble amonestació.

En la recta final de temporada, el nervis i el neguit es comencen a notar en els equips de la zona baixa. El Morell n'és el clar exemple i ho té força complicat per aconseguir la salvació. En el duel d'aquesta jornada, els de Pitu Iglesias es van veure les cares amb l'Igualada –rival directe–, que aconsegueix allunyar-se de la zona de descens.

El primer de marcar va ser l'equip tarragoní, amb un gol de David en el minut 9 de partit. Tot i això, la incertesa es va mantenir durant els primers quaranta-cinc minuts de joc, i el partit es va decidir en la segona part. Després de la represa, Gumà va empatar el matx pels locals amb un excel·lent llançament de falta. En el minut 29 de la segona part, i amb un home menys per cada conjunt, Gerard va fer avançar l'Igualada. Tot i això, Rosado va empatar a set minuts del final, però Gerard un altre cop, va encarar Yakan i el va batre fent el 3-2 definitiu, que deixa les coses molt difícils per salvar-se.