Bayona, Siscu, Arau (Peti, 85'), Cornellà, Diego, Jaume Duran, Álvaro, Charcos, Sarabia, Ferran (Roca, 75') i Vila.

0-1 (28') Jaume Duran. 1-1 (45') Tosas. 2-1 (72') Rey.

Izquierdo (61') i Besora (80') (Benavent). Arau (59') i Cornellà (78') (Palamós).
T.V.:
Cap.

COMENTARI:

700 espectadors.

El Benavent va tenir el debut somiat en la categoria en vèncer un candidat a ser a la zona alta, el Palamós, que va pagar cara la seva falta d'encert de cara a porteria. Durant la primera mitja hora de partit el Palamós va perdonar el seu rival. Només l'encert del porter local Ballesteros va evitar que el gol de Jaume Duran en el minut 28, amb un xut ras i creuat, dins l'àrea, anés acompanyat d'un parell de gols més. Vila, Sarabia i el mateix Duran, però, no van estar encertats. Passada la mitja hora el Benavent va despertar i després que Flamarique (31') i Romario (35') avisessin, era Tosas qui rematava un servei de falta a gol (minut 45). La inèrcia del gol anotat abans del descans va donar empenta al Benavent. El Palamós va avisar amb dues accions ofensives a l'inici de la segona part, però els locals es van anar imposant a poc a poc. A més, la fortuna els va somriure en la jugada del 2-1. Un xut de Cheikh va rebotar en el davanter Rey, que va batre Bayona.