3a DIVISIÓ

L'Olesa s'estrena a Tercera amb un empat davant el Cornellà

CORNELLÀ

0

OLESA DE MONTSERRAT

0

CORNELLÀ:

Íñigo, Edgar (Palet, 83'), Raül Pérez, Ricarte, Valentín, Pibe (Pep, 68'), Cervantes, Charly Ruiz, Cebri (Dani Delgado, 59'), Chiqui i Rua.

OLESA DE MONTSERRAT:

Pujol, Oriol Sans, Francis, Marc, Fos, Manolo, Arjona, Soler, Condis (Àlex Martínez 60'), Enric (Dani Amate 84') i Joel (Pele, 66').

ÀRBITRE:

Barceló Roca.
T.G.:
Als locals Ricarte, Valentín, Pibe, Charly Ruiz, Cebri i Dani Delgado, i als visitants Francis, Arjona, Soler i Enric.
T.V.:
Al visitant Sans (78'), per vermella directa.

Repartiment de punts en el debut de l'Olesa de Montserrat a tercera, al camp de la Via Fèrria. El partit va ser equilibrat, amb un cert domini dels locals, tot i que els va faltar definició. El joc es va desenvolupar força ràpidament, i en el minut 5 el Cornellà va tenir la primera ocasió de gol, quan Cebri va trencar un fora de joc i va xutar per sobre del travesser. L'Olesa va estirar les línies, i en el minut 7 Condis va estar a punt d'inaugurar el marcador en una sortida de córner, però el local Rua va treure la pilota de sota els pals. El ritme de joc va augmentar, i el conjunt del Baix Llobregat va tenir les millors oportunitats per fer el primer gol. En el minut 29, Charly Ruiz no va saber aprofitar un un contra un amb el porter visitant, Pujol, que va aturar més tard una altra pilota al davanter Rua. Abans del descans Cervantes no va resoldre davant el porter olesà, i va enviar un xut creuat a fora. En una segona part amb moltes interrupcions, els locals van dominar tot i que no van tenir ocasions clares per marcar. Amb deu jugadors per l'expulsió d'Oriol Sans en el minut 78, l'Olesa es va tancar al darrere per conservar l'empat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.