3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Final amb cares de perplexitat

La Pobla ensopega contra el Cornellà, que va capgirar un 1-0 en el temps afegit

El conjunt grana, que ja va claudicar en el primer duel, no ha sumat encara cap punt

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA
«Acabes amb la sensació que tenies el partit guanyat i amb una jugada sense perill empaten el partit, i en la següent et passen a davant»
«L'equip no ha fet un gran partit, però la derrota ha sigut principalment fruit de la mala sort. No és normal que guanyis en el minut 90 i que al final perdis»
«L'Aleix sempre ha sigut un jugador diferent. Ha entrat en la segona part per donar més profunditat i mobilitat al davant. A més de marcar el gol, ha participat en la majoria d'accions i ha generat molt de perill a la porteria dels rivals»

Tot i fer un partit prou correcte, la Pobla va perdre ahir a casa contra el Cornellà, en un tram final de partit tan traumàtic com desconcertant. La primera part va ser un tempteig força innocent per part dels dos equips, que jugaven totes les cartes a la zona mitjana del terreny de joc i sense córrer gaire riscos. Només una arribada puntual en el minut 3 del local Montes i una rematada de falta directa en el minut 35 del Cornellà van trencar la passivitat inicial.

En el segon temps, la Pobla va voler prendre les regnes del partit, i així ho va aconseguir momentàniament, amb un joc més incisiu cap a la porteria dels visitants. Bona part del canvi en l'actitud del joc dels locals va ser deguda a l'entrada d'Aleix i Roca, que van oferir més solucions en el vessant ofensiu. En el minut 62 Ñoño engaltava un xut molt dur que Íñigo, el porter del Cornellà, va rebutjar amb molt encert. Minuts després, el local Aleix va protagonitzar una incursió en solitari a l'àrea dels rivals que va resoldre amb un xut potent i col·locat al segon pal que va entrar per l'escaire i que va significar l'1-0. Durant els deu minuts següents, cap dels dos equips semblava impacientar-se: la Pobla deixava córrer el temps amb excessiva calma i sense tenir un control clar del partit i, al seu torn, el Cornellà tampoc buscava amb gaire insistència la porteria dels rivals. I llavors va arribar la sorpresa. En una jugada a la frontal de l'àrea local, Raúl Pérez, del Cornellà, es va inventar una volea dirigida al segon pal mentre el porter va seguir la jugada des del primer pal. D'aquesta manera arribava l'1 a 1, tot just complerts els 90 minuts de joc reglamentari. En el temps afegit, els astres no van ser propicis per als locals, que van veure com l'esforç de tot un partit s'esvaïa en el temps de descompte. El Cornellà, que en cap moment del partit havia buscat més la victòria que l'equip de Santi Coch, va aprofitar les poques ocasions que va tenir i va aconseguir de manera sorprenent els tres punts gràcies a un xut espectacular de Rúa, que va encertar l'escaire de la porteria de Yelco.

La jornada 3, divendres.

El pròxim partit de lliga, que serà el derbi entre la Pobla de Mafumet i el Reus Deportiu al camp dels del Baix Camp, es disputarà finalment el divendres 11 a les sis de la tarda. I és que el club roig-i-negre va acordar amb el filial del Nàstic avançar l'enfrontament, tot i que a Reus els partits de lliga se solen jugar en diumenge.

LA POBLA DE MAFUMET
1
CORNELLÀ
2
LA POBLA DE MAFUMET:
Yelco, Marc, Denís, Yael, Fernando, Cristino, Vivó, Ton (Llobet, 55'), Alfons (Roca, 73'), Ñoño i Migue Montes (Aleix, 55').
CORNELLÀ:
Íñigo, Édgar (Rojals, 80'), Raúl Pérez, Oriol, Valentín, Jornet, Cervantes, Charly, Cebrià (Dani Casado, 68'), Chiqui i Pibe (Rúa, 55').
GOLS:
1-0 (78') Aleix. 1-1 (90') Raúl Pérez.1-2 (93') Rúa.
ÀRBITRE:
David Tomàs Bauló.
T.G.:
Alfons, Denís, Roca i Fernando, de la Pobla; Cebri, Raúl Pérez, Édgar, Jornet i Quique Pérez (entrenador), del Cornellà.
T.V.:
Cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.