3a DIVISIÓ

La Pobla alleugereix la seva plantilla

La comissió esportiva que formen el Nàstic i la Pobla de Mafumet ha decidit que Jusi, Nando i Barru no continuaran formant part de la plantilla del filial grana. Jusi ha marxat cedit al Camp Clar de regional preferent; Barru també se'n va cedit al Gandesa, de primera regional; i Nando, que va arribar el curs passat procedent del Castelldefels ha rescindit el seu contracte i està a prova amb l'Olesa, de tercera divisió.

La previsible falta de minuts que haguessin tingut els tres jugadors aquesta temporada ha estat la principal causa que ha motivat les seves baixes, tal com explica el tècnic, Santi Coch: «Barru va estar quasi tota la temporada lesionat i amb Youcef, Roca i Alfons hagués tingut pocs minuts, tal com li passava a Nando, ja que al seu lloc teníem Trujillo i Blasco; pel que fa a Jusi pensàvem que potser s'havia acomodat una mica i que necessitava sentir-se més protagonista.» Tot i aquestes tres baixes, l'entrenador grana no creu que, a diferència del curs passat, «s'hagi de fitxar en el mercat d'hivern»: «Fa temps que havíem decidit que no comptaríem amb ells, encara que dependrà de com vagin les coses, ja que ara és aviat.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.