L'Hospitalet guanya a Benavent per la via ràpida

Ballesteros, Izquierdo (Del Moral, 52'), Tosas, Radulovic, Xavi Gràcia, Peña (Marcel, 70'), Flamarique, Hernàndez, Rey (Cheikh, 52'), Riera i Romario.

Craviotto, Ceballos, Baron, Viale (Morales, 81'), Hammouch, Cristian, Corominas, Toni Velamazán, Eloi (Quique Carcel, 85'), Jordi Martínez i Cristian Alfonso (Lobato, 73').

0-1 (4') Jordi Martínez. 0-2 (9') Cristian Alfonso. 0-3 (52') Eloi.

Otal Gonzalez.
Als locals Peña i Xavi Gràcia, i als visitants Fontanella i Viale.

L'Hospitalet va provocar ahir la primera derrota del Benavent a tercera divisió sentenciant el partit amb dos gols en només nou minuts. Jordi Martínez va inaugurar el marcador aprofitant una pilota a l'altura del punt de penal (4'), i Cristian Alfonso va arrodonir un gran inici engaltant des de la frontal una pilota que va acabar a l'escaire de Ballesteros (9'). Aquests dos gols van deixar estabornit un Benavent que no arribaria a la porteria riberenca fins al minut 32, quan Xavi Gràcia ho va intentar amb un llançament de falta que Craviotto va acabar blocant. Ja després de la represa, una gran jugada del visitant Eloi, que culminaria amb un xut de rosca des de la frontal (52'), va fer pujar al marcador un clar 0-3 que el Benavent va intentar maquillar sense èxit.