L'Amposta obté davant la Pobla la primera victòria a casa

Els blanc-i-negres s'allunyen de la part baixa i el filial del Nàstic hi continua encallat

Franc Artiga
TÈCNIC DE L'AMPOSTA
«Estic molt satisfet perquè els últims dos partits eren bàsics per enganxar-nos a la lliga. Els hem guanyat i ho hem fet»
«Ens esperen tres duels difícils, però sense la urgència que ens donen els sis punts aconseguits, podem fer un bon paper»
Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA
«L'actitud que ha tingut l'equip en la primera part és impresentable, amb una falta de ganes increïble»« S'ha de canviar l'actitud. No vull que els jugadors, pel fet que estan en un filial i que no hi ha tanta pressió, es pensin que fan vacances» «En la segona part hem reaccionat, però no pot ser que marquis tres gols fora de casa i acabis perdent. En el pròxim partit hi haurà molts canvis»

El duel de la demarcació estava marcat per la necessitat de sumar que tenien tant l'Amposta com la Pobla. I el premi, finalment, es va quedar a casa, ja que el conjunt del Montsià va obtenir el primer triomf davant la seva afició i ha aconseguit encadenar dues victòries consecutives, fet que l'allunya de la part baixa i el situa en la catorzena posició. El filial del Nàstic, per la seva banda, va perdre per tercer cop consecutiu i està encallat en la penúltima posició, amb els mateixos punts (3) que l'Olesa, que és el cuer.

Tots dos conjunts van protagonitzar un enfrontament amb espectacle i futbol ofensiu, ja que des del minut 1 van buscar la porteria contrària. D'aquesta manera, Jaime –el jugador més actiu del partit– va avançar els de casa quan només havien transcorregut dos minuts rematant amb el cap una bona centrada de Yélamos. La reacció dels visitants, però, va ser immediata, i la Pobla va marcar l'1-1 tres minuts després quan una falta servida per Llobet no va trobar ni rematador ni defensa i es va colar estranyament a la porteria de Diego.

Amb l'empat, els de casa van controlar el ritme del partit i van acaparar les ocasions més perilloses. D'aquesta manera van marxar al descans havent marcat dues dianes més: una de Miguel, que va rebre una passada perfecta de Jaime i va superar Yelco en el minut 31; i un altra del mateix Jaime, que va driblar el porter grana i el va superar, just abans de la mitja part.

Empenta grana.

Després de la represa, la Pobla va fer canvis ofensius i va sortir a l'atac, mirant d'escurçar la diferència que hi havia en el marcador, i ho va aconseguir, ja que Juste va marcar el 3-2 aprofitant un embolic dins l'àrea en el 54'. Això sí, l'Amposta tampoc no va renunciar a l'atac i, després d'una ocasió claríssima d'Edén (56') que Yelco va desviar, va deixar el partit gairebé sentenciat amb una gol de Yélamos, que va veure com el seu xut era desviat al fons de la xarxa per un defensa visitant. Amb el 4-2, els blanc-i-negres van relaxar-se un pèl i la Pobla ho va aprofitar per escurçar la diferència mitjançant Vivó, que va aprofitar una indecisió en la defensa local per interceptar una pilota i superar Diego. Tot i el gol, els grana no van poder aconseguir l'empat, ja que l'Amposta va saber mantenir el resultat al seu favor.

AMPOSTA
4
LA POBLA DE MAFUMET
3
AMPOSTA:
Diego, Yélamos, José, Cesc, Granado, Recio (Gustavo, 45'), Miguel (Ruibal, 87'), Edgar, Jaime (Luis, 79'), Edèn i Yuri.
LA POBLA DE MAFUMET:
Yelco, Trujillo (Esteve, 45'), Fernando, Ñoño, Vivó, Cristino, Roca, Aleixo, Migue Montes (Alfons, 45'), Llobet (Ton, 22') i Juste.
GOLS:
1-0 (2') Jaime. 1-1 (5') Llobet. 2-1 (31') Miguel. 3-1 (44') Jaime. 3-2 (54') Juste. 4-2 (63') Yélamos. 4-3 (77') Vivó.
ÀRBITRE:
Pérez Fuentes.
T.G.:
Als locals Recio, José i Miguel; i als visitants Roca, Juste, Ñoño i Yelco.
T.V.:
Cap.
PÚBLIC:
uns 500 espectadors al Municipal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.