BÀSQUET / 2a CATALANA

SANT JOSEP 72 - EL MORELL 51

Fins a la meitat del tercer quart el Morell va mantenir-se dins del partit, però després d'encaixar un parcial en contra de 14-0 va veure com el triomf s'allunyava. Durant la primera meitat els dos equips van estar molt equilibrats i, encara que els visitants no estaven especialment encertats en els llançaments, van arribar al descans 1 punt a sobre (30-31). Després de la represa, el Sant Josep va anotar un bon parcial i va aconseguir obrir una escletxa en el resultat i, amb la seva ferma defensa i el bon treball ofensiu, va administrar-la i va ampliar fins al final. / EL 9