ATLETISME

MILLA DE LA SAGRADA FAMÍLIA

Natàlia Rodríguez, cap de cartell de la milla de la Sagrada Família

Sergio Sánchez, Higuero i Morató, altres figures en un circuit provisional per les obres del TGV

La tarragonina Natàlia Rodríguez (Nàstic) i el lleonès Sergio Sánchez (FC Barcelona), subcampions mundials en pista coberta en 1.500 i 3.000 m respectivament, encapçalen el cartell de la XXVI Milla de la Sagrada Família, que organitza la Fundació Claror i es disputa diumenge amb un canvi de circuit provisional i obligat a conseqüència de les obres de la tuneladora del TGV al seu pas pels voltants del temple barceloní. La sortida es farà al carrer Rosselló, entre Nàpols i Sicília, i l'arribada serà al carrer Provença, amb Sardenya. En total es farà una volta i mitja al circuit per completar els 1.609 m de la milla. «La prova tindrà un tram de pujada i dues baixades, i presumiblement serà més fàcil i ràpid que en edicions anteriors», va explicar Núria Borràs, directora tècnica de la cursa. Per a la pròxima edició, quan ja estaran acabades les obres, es recuperaria el circuit original.

Tot i que Sergio Sánchez arriba amb la targeta de subcampió mundial, haurà de tenir molt en compte a Juan Carlos Higuero, més avesat a les milles per la seva condició d'especialista en 1.500 m i que ja ha triomfat a la Sagrada Família en quatre edicions (2003, 2004, 2005 i 2008). També poden estar lluitant per les posicions de privilegi Javier Carriqueo i Carles Castillejo, que ja va demostrar el seu bon moment amb el segon lloc en la Cursa dels Bombers. En la categoria femenina, la superioritat de Natàlia Rodríguez, que defensarà la victòria del curs passat, sembla evident. Amb tot, també destaca la participació de Rosa Morató, vencedora del 2006, i d'atletes més joves com ara Diana Martín, Elian Périz i Mari Carmen González, present en l'acte d'ahir. En la milla popular les inscripcions es van tancar amb 2.000 participants.

INTERNACIONAL

Categoria masculina
Juan Carlos Higuero
(Promoaranda)
Sergio Sánchez
(FC Barcelona)
Javier Carriqueo
(Fent Camí Mislata)
Carles Castillejo
(Strands.com)
Kevin López
(Playas Castelló)
Víctor Corrales
(Menorca)
Àlex Rodríguez
(CA Laietània)
Oriol Bonet
(CA Laietània)
Óscar Cavia
(Playas Castelló)
Marc Roig
(CA Laietània)
A. Ait Khamouch
(Blanc i Blau)
Bartolomé Rigo
(ADA Calvià)
Categoria femenina
Natàlia Rodríguez
(Nàstic Tarragona)
Rosa Morató
(València TiM)
Elian Périz
(Hinaco Monzón)
Diana Martín
(València TiM)
Sonia Bejarano
(FC Barcelona)
Cristina Jordán
(Almaraz)
Solange Pereira
(Playas Jandia)
Marisa Casanueva
(Hinaco Monzón)
Mari Carmen González
(CA Laietània)
Elena Adán
(CA Laietània)
Judit Llavero
(CA Laietània)
Emma Almagro
(AA Catalunya)
HORARIS
La jornada començarà a 2/4 de 10 amb la cursa de veterans. Les proves internacionals seran a les 12 la femenina i a 1/4 d'1 la masculina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.