L'Ajuntament de Massalfassar, la gerència del trinquet i Val Net signen un conveni de col·laboració

L'acord permetrà traslladar les partides del trinquet del Tio Pena al Municipal de Massalfassar si la climatologia no acompanya

L'alcalde de Massalfassar, Joaquín Soler Garibo, el representant de la gerència del trinquet Tio Pena de Massamagrell, Manolo Soro, i el gerent de Val Net, Javier Nadal, han signat un acord de col·laboració segons el qual les partides que no es puguen jugar a Massamagrell a causa de la climatologia adversa es podran traslladar al trinquet Municipal de Massalfassar.

D'esta forma, el trinquet Tio Pena, un dels més veterans i més prestigiosos del panorama actual, no haurà de tornar a suspendre cap partida a causa de la pluja, segons ha explicat l'alcalde de Massalfassar.

Al mateix temps, els veïns de la localitat podran gaudir de la pilota valenciana de més alt nivell en una oferta que, segons Soler, completa a les nombroses partides que disputa el potent club local a la canxa de galotxa.

L'alcalde també ha anunciat la programació d'una partida de festes en el mes d'agost que comptarà amb la presència de l'última gran figura sorgida del planter de Massalfassar, el professional de l'escala i corda Javi, que enguany ha disputat per primera vegada en la seua carrera la final del Circuit Bancaixa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.