Més esport

Banyeres de Mariola acull la prova esportiva Did Spain 2010

La prova se celebra per primera vegada al País Valencià

Un total de 8 participants, entre els que figuren sis hòmens i una dona, afrontaran durant este cap de setmana el gran repte de completar la Did Spain 2010, o el que és el mateix, una doble prova Iron Man en la que hauran de nadar al voltant de 9 Km en el mar, cobrir prop de 300 km amb bicicleta i córrer a peu la distància aproximada a 2 proves de marató per les carreteres i camins de la muntanya alacantina.

Entre els participants hi figura el banyerenc Fernando Cantos Millán, qui acompanyat per quatre alacantins, una valenciana,un murcià i un barceloní intentarà completar una de les proves de major resistència que un triatleta puga plantejar-se en la seua carrera esportiva.

L'eixida ha tingut lloc a les 8 hores del matí del divendres 15 d'octubre des de l'illa de Tabarca per arribar fins a la platja dels Arenals del Sol a Alacant. A la distància nadant li seguirà l'ascensió als cims de l'Albaterolo i Xorret de Catí, per a després continuar fins a la finca de La Fenasosa on l'organització ha centrat la logística necessària destinada a la recuperació i al descans, així com el punt de partida i arribada de la segona etapa a disputar-se el dissabte recorrent amb bicicleta altures emblemàtiques com Mariola, La Carrasqueta o el port de Tudons, entre d'altres.

La tercera jornada arrancarà el diumenge des del castell de Banyeres per arribar fins a la font de Mariola, Montcabrer, Llomes de Jara i novament el castell on s'efectuarà el lliurament de guardons sense que esta prova contemple la dotació econòmica a títol individual, sinó que és totalment altruista i destinada a persones discapacitades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.