ATLETISME

Duel entre Rui Silva i Diego Ruiz en la milla de Cornellà

Mantenir-se durant cinc temporades consecutives com la millor milla estatal té un mèrit enorme, però també és la conseqüència de disposar d'un bon suport institucional i econòmic. La milla de Cornellà ha aconseguit aquesta fita primer sota la batuta de Leopoldo Duran, expresident del Cornellà Atlètic, i des del curs passat per la directiva que ara encapçala Daniel Álvarez. En vista del cartell que es va anunciar en l'acte de presentació, la prova, que es disputa demà en el tradicional circuit de l'avinguda República Argentina, torna a tenir molts números per repetir la distinció.

D'entrada, un dels grans reclams de la cita serà el duel entre el veterà portuguès Rui Silva i el migfondista de Burgos Diego Ruiz, campió i subcampió respectivament en els 1.500 m de l'europeu en pista coberta disputat a Torí. No hi faltaran els altres dos finalistes espanyols, el madrileny Arturo Casado, últim guanyador de la milla i cinquè a la capital piemontesa, i el val·lisoletà Álvaro Rodríguez, setè. Reyes Estévez, el gran símbol local, encapçala la nòmina catalana, en què també destaca Miquel Quesada, Víctor Montaner i Josep Lluís Blanco.

En la prova femenina, Rosa Morató intentarà revalidar la victòria al davant d'especialistes com ara Núria Fernández i Margarita Fuentes-Pila. Segur que Judit Pla i Eva Arias també lluitaran per les places de privilegi. El programa, des de les 5 fins a 2/4 de 9, inclou gairebé una vintena de curses i els plats forts seran a les 17.55 h, la internacional femenina, i a les 18.05 h, la masculina, retransmeses pel canal 33.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.