Més esport

Jufré completa la llista de catalans a la Vuelta

Ciclisme. L'osonenc ha estat convocat a última hora per treballar a partir de demà per al cap de files de l'Astana, Andrei Kaixetxkin

Dimecres l'Astana va oficialitzar la llista dels nou corredors que a partir de demà disputaran la Vuelta. Entre els citats figura Josep Jufré. L'osonenc ha hagut d'esperar fins al darrer moment, no tenia la plaça assegurada. Dimecres mateix es va desplaçar a Benidorm –on comença la prova– i ahir es va entrenar amb els seus companys per reconèixer el terreny de la cronometrada per equips de la primera etapa. Jufré és un dels tres representants catalans en la volta espanyola juntament amb els Katuixa Joaquim Rodríguez i Albert Losada.

L'osonenc inicia demà la dotzena participació en una prova de tres setmanes. Les seves cames acumulen sis Vueltas, quatre Giros i un Tour. El millor resultat va ser el catorzè lloc de la volta espanyola del 2005. L'experiència i el compromís li han servit perquè Kaixetxkin l'hagi reclamat perquè l'ajudi a lluitar per les primeres posicions. S'ha sacrificat sempre per l'equip, i ara, a més, té la qualitat que només s'aconsegueix amb el pas dels anys.

Jufré, que enguany ja ha disputat el Giro, ha reconegut que necessita fer una bona actuació per renovar el seu contracte amb el conjunt del Kazakhstan. “En la Vuelta he de fer una feina d'equip que és la que em correspon per l'edat, i si la faig bé i em trobo bé crec que no hauria de tenir gaires problemes per continuar una temporada més”.

“He de fer una feina d'equip i si compleixo i em trobo bé crec que no hauria de patir per la renovació”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.