Més esport

Grau, segon a Mataró

Genís Grau va ser segon en categoria absoluta i primer júnior, en la dotzena edició del Triatló Ciutat de Mataró, que es va fer en la distància olímpica (1.500 metres de natació en aigües obertes, 40 quilòmetres de bicicleta i 10 de cursa a peu). Grau va sortir en vuitè lloc del primer segment, i en el final del segon va ser l'únic que va aguantar l'atac d'Albert Parreño, a qui va superar en l'inici del tercer. Però Isaac Lopez, guanyador, el va atrapar en el segon quilòmetre, i després de quatre canvis de ritme va aconseguir deixar enrere el triatleta garrotxí a només 200 metres de l'arribada. El Castellfollit va ser segon per equips.