TENNIS

Robredo enllesteixel debut en l'obert de la Xina en menys d'una hora

Va superar l'alemany Benjamin Becker per un contundent 6-2 i 6-1 en l'obert de la Xina

L'olotí Tommy Robredo va tornar ahir al circuit de l'ATP de manera espectacular. Més d'un mes després de l'eliminació en els setzens de final de l'obert dels Estats Units a les mans de Roger Federer, amb el parèntesi de les semifinals de la copa Davis pel mig, el tennista català no va fer cap concessió en el seu debut en l'obert de la Xina, al mateix escenari on es van disputar els Jocs Olímpics de Pequín. En menys d'una hora –només 52 minuts– es va desfer de l'alemany Benjamin Becker (6-2 i 6-1), un rival teòricament perillós sobre superfície dura (deco-turf). El seu pròxim rival sortirà del vencedor del partit entre Soderling, cap de sèrie número 6, i Chardy. Altres resultats destacats de la jornada d'ahir van ser les victòries de Djokovic sobre Hanescu, de Cilic sobre Andréiev, de Kohlschreiber sobre Karlovic, i de Ferrero sobre Almagro.

Avui entra en acció el manacorí Rafa Nadal, principal favorit, que posarà a prova els seus abdominals després d'un mes llarg fora de competició. El seu contrincant és Baghdatis.

Llagostera-Martínez, en el torneig de mestres

La mallorquina Núria Llagostera i la murciana María José Martínez, companyes d'entrenament a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis a Cornellà, van constatar ahir la seva classificació per a la final del torneig de mestres en la modalitat de dobles, que es disputa a Doha (Qatar), a partir del 27 d'octubre. És el premi a una temporada magnífica en què han vençut en els tornejos de Bogotà, Acapulco, Barcelona, Palerm, Toronto i New Haven. També estan classificades Huber i Black i les germanes Williams. En individuals, de moment s'han guanyat la plaça Safina, Deméntieva, Kuznetsova, Wozniaki i Serena Williams.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.