preguntes

JORDI BASTÉ

Torna el passat

1.

COM
pot ser que ningú de la capital espanyola critiqui a qui sigui del Real Madrid que li hagi passat pel cap que la temporada que ve puguin fitxar José Mourinho? Però, com és possible que es qüestioni tant l'entrenador d'un club que és segon a tocar del primer en la lliga i amb vida en la Champions? Vol dir això que es pensaven que ho guanyarien tot sense despentinar-se? Un altre cop Mourinho com a cap de llista? No se saben reinventar?

2.

PER QUÈ
molts es posen les mans al cap per si algú del Barça s'ha posat en contacte (o fins i tot ha arribat a un acord) amb Cesc Fàbregas quan ens queixem que el Real Madrid fa històricament el mateix? Tot i no estar d'acord amb les il·legalitats (i aquesta n'és una), l'Arsenal no es va aprofitar d'una situació de desgovern per, amb males arts i amb alguns aliats, acabar fitxant al bon jan del Cesc per a l'equip anglès?

3.

QUI
hi ha al darrere d'aquesta persecució angoixant cap a Joan Laporta i la seva junta directiva (des de Sandro Rosell, passant per Ferran Soriano, Evarist Murtra, Jordi Monés, Alfons Godall, Jaume Ferrer o Albert Vicens, és a dir, els que hi són i els que han plegat) amb l'anomenada «sentència dels avals»? Per una setmana s'ha de pagar una barbaritat?

4.

ÉS
veritat, com es comenta en diversos entorns blaugrana, que un dels que ha lluitat més a favor d'aquesta sentència ha estat Joan Trayter, el qual, segons diverses informacions, quan era president de la gestora (que no president del Barça) durant la campanya electoral del 2003 va dir a tots els candidats a la presidència que per una setmana no passaria res i ara n'és l'instigador?

5.

QUI
és aquest soci Vicenç Pla, tot i que ell negui cap contacte amb ningú? Segur? Té alguna cosa a veure en fons i forma amb aquell amable senyor que va sortir fa uns estius sense samarreta a El Periódico, tapadora d'una estranya xarxa de gent històrica del barcelonisme?

6.

PER QUÈ
si Oriol Giralt té tan clar que el van espiar, no diu a més del nom de l'empresa que el perseguia, Intelligence Bureau (que ja és una primera pista i està bé que ho digui), qui ho va ordenar i, sobretot, per quins set sous el Barça l'ha d'espiar?

7.

AVUI
, que fa cent partits amb el Barça com a entrenador del primer equip, preguntem-nos si algun dia s'equivocarà Pep Guardiola. Per què tinc la sensació que ho té tot tan estudiat, perfeccionat, apamat, quadriculat que gairebé arriba a la perfecció social i laboral?

8.

NO
passa vergonya, com sí que ho faig jo, la família Nadal quan veu el bon jan del Miquel Àngel al Mira quien baila de Tele 5 ballant? No té problemes de suor greus l'exjugador del dream team, que és un aixeta mentre balla, abans de sortir i quan ha acabat l'exhibició?

9.

SABÍEU
que hi ha trucades entre components del dream team cada dimecres a la nit per valorar l'actuació de Nadal? Queda clar el nivell de conya que hi ha al voltant de l'exfutbolista, que quan la conductora del programa li va qüestionar sobre què en deia el seu nebot, el tennista Rafa Nadal, va respondre que se'n fotia d'ell.

10.

SABÍEU
que l'esquiadora catalana Queralt Castellet va dir al seu entorn més proper «vull matar els metges» quan no la van deixar competir després de donar-se un cop al cap en l'entrenament previ, malgrat que era favorita per aconseguir medalla en la prova de migtub als Jocs Olímpics d'hivern?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.