El lector escriu

No pots abandonar Catalunya! Vota!

Les eleccions són a tocar i molta gent està desencisada, amb raó, per la falta d’acord dels partits dits independentistes i no sap ben bé què votar ni si votar. Una vergonya històrica. Però aquells que estimem apassionadament Catalunya tenim uns deures:

1.- No transmetre aquest desencís al nostre entorn perquè és just allò que cerquen els nostres enemics, desmobilitzar-nos. Fent-ho simplement estem engruixint les seves files, ens han captat, som a l’altre cantó sense adonar-nos-en.

2.- Per contra, transmetre il·lusió i esperança perquè mai com ara la causa de Catalunya havia arribat a les cancelleries de tot el món. Ara ja saben què és Catalunya, què volem i les raons històriques que ens avalen.

3.- I, per descomptat, anar a votar. No podem abandonar Catalunya, de cap manera!! Les conseqüències serien terribles (vegeu el País Valencià) i el desencís es transformaria en desesperació i impotència. Una pena que arrossegaríem tota la vida.

4.- L’Estat espanyol ens ha declarat la guerra, no podem abaixar la guàrdia. Votant defensarem aquesta terra però també el futur dels nostres fills. Recordem sempre les paraules del poeta: “Restarem per sempre més fidels al servei d’aquest poble.”

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia