El lector escriu

Eleccions a Catalunya

Faig una petita reflexió molt personal sobre els resultats de les eleccions. No hi entenc, en política; no soc polític, però sí que soc un votant. Vagin per endavant les meves disculpes, si algú se sent ofès. Han sigut unes eleccions avançades i ens han portat on mai hauríem d’haver arribat.

Esquerra Republicana ha perdut 13 escons i diuen que s’han d’asseure a estudiar i reflexionar sobre els resultats. Però, senyors, si molta gent, sense seure a estudiar i reflexionar, ja vèiem que la barca feia aigües. El primer que diu el president després de les eleccions: “Jo plego de la primera línia”, deixant la barca amb els mariners (votants) a la deriva en alta mar. Ja he dit que no hi entenc, en política, però plegar? No, senyor president, no, això no és just! En tot cas haurien de ser els seus propis votants els que el fessin fora o el destituïssin, però crec que ara no és moment d’abandonar la barca, s’ha de lluitar i heu de lluitar més que mai per tot el que us vàreu comprometre. Crec que Catalunya és més important que les idees partidistes. Creieu que es pot sortir a TV3 dient “Ens quedem a l’oposició i ja s’ho faran”, escalfant cadires i cobrant, i esperar noves eleccions i tornar a demanar el vot? No, senyors, no, teniu uns deures a què us vàreu comprometre. Lluitar, lluitar i lluitar fins al final amb totes les forces, recuperar tot el que hem deixat enrere. Els 20 escons per la gent del carrer que us ha votat de debò que es mereixen aquesta actitud vostra? No amagueu el cap sota l’ala i feu el que tantes vegades heu promès, el que dieu que voleu per a Catalunya. Lluiteu, lluiteu i lluiteu fins a deixar-hi la pell. S’ha de demostrar amb fets.

I això és la reflexió d’un votant que no ha votat Esquerra Republicana però que estima Catalunya.

Albons (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia