El lector escriu

Catalunya, a les fosques

ERC i els comuns han premut l’interruptor, ens han apagat els llums i ens han deixat a les fosques, sembla que tenim foscor per uns quants anys perquè amb les perspectives d’un futur socialista manegat per “Madrit” i amb un president que avala el 155 ja podem preparar les espelmes. Ens han bastonejat, ofès, empresonat i condemnat. Quina jugada ens heu fet!, a mi em sembla que us agrada que us maltractin (i crec que n’hi ha molts més que també ho pensen), per mi heu perdut tota la credibilitat. Heu de fotre fora de les poltrones les vaques velles, que ja han fet la seva funció, i que entri saba nova amb un criteri més raonable i actual, que no tinguin l’ego tan pujat i que no es deixin fer la llesca.

Quina pena, un país tan bonic que tenim i ens l’esteu espatllant, llàstima, soc gran, vaig néixer i créixer en temps de dictadura, conec la “democràcia” i tenia l’esperança de traspassar en la independència, però ara veig que no serà possible donades les circumstàncies actuals.

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia