El lector escriu

De refugis a hotels exclusius

Com a amant de les excursions a la muntanya, últimament estic força indignada amb els preus excessius dels refugis. El que abans eren espais accessibles per passar la nit a alta muntanya, ara sembla que s’han convertit en hotels exclusius que només uns pocs poden permetre’s. Entenc que mantenir un refugi a alta muntanya comporta uns costos elevats, però això no justifica pagar més de quaranta euros per nit i persona. El problema és que en molts refugis no tens l’opció de reservar només un llit, t’obliguen a reservar la pensió completa: una nit amb sopar i esmorzar inclosos, i això fa que el preu s’enfili.

El que abans era un espai senzill per descansar durant una travessa s’ha transformat en una mena d’hotel amb tot inclòs. Els amants de la muntanya amb menys recursos només desitgem un petit espai on poder passar la nit a un preu raonable, sense luxes ni complements innecessaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia