Articles

Atmosfera protegida

Fi de curs

Ja tenim els escolars de vacances i els treballadors fent plans per mirar de passar l'estiu tan bé com puguin. Queden poques coses a fer i si en queda alguna de pendent aviat quedarà ajornada fins al setembre, que és quan comencen les coses serioses de veritat. Potser és el moment de fer balanç i decidir si les coses han sortit com havien de sortir o ens tocarà repetir quan comenci la tardor. Ei, sense presses, que a l'estiu fa massa calor. Però els que sembla segur que repetiran al setembre són els del Tribunal Constitucional, que ni fent cursets de repàs accelerats a última hora són capaços d'aprovar l'única assignatura que tenen pendent, la de l'Estatut.

Fantasmes


Durant aquest passat cap de setmana s'ha celebrat al castell de Peralada per tercer any consecutiu l'Excellence Fair, l'anomenada fira del luxe, que recull les marques d'articles i serveis més exclusius del món. Firmes vinculades al món de l'art, la bellesa o la joieria, entre d'altres, han mostrat les seves ofertes per a les butxaques més poderoses. Per descomptat que també hi va haver un raconet multiculti perquè tothom es pogués sentir solidari i sostenible. Aquest any es va fer un sopar de gala a benefici de l'ONG Orphanaid que treballa a l'Àfrica. De tot això se'n podia gaudir pels només 400 euros que costava l'entrada. I diem només, perquè, ben mirat, tampoc és tan car, si es té en compte que durant tres dies podies ser el fantasma del castell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia