Articles

El prestigi de la Corona

Passa-ho!

Molt republicà infiltrat és el que hi ha aquí, que a mi no m’enganyen. Imagini’s si aquesta gent té poder (els republicans dels nassos, vull dir) que, fins i tot, han aconseguit colonitzar l’Audiència Nacional. I, és clar, des d’allà, au, a treballar en la campanya de destrucció de la monarquia espanyola.

L’últim moviment ha estat arrossegar el prestigi del príncep Felip i de la seva muller. Vergonya em faria. No li dic jo que va un fiscal de l’Audiència Nacional anomenat Miguel Ángel Carballo i li posa preu al prestigi d’aquestes dues personalitats. Però, on s’és vist!!! Innocent de mi, quan m’ho van dir, vaig pensar: “Almenys l’haurà taxat en uns mil milions d’euros esterlins (o més). Tenint en compte que parlem del futur rei i de la seva senyora, seria la xifra mínima, oi...?”. Doncs va el paio i diu que tot arreglat amb 3.600 euros pelats (ni esterlins ni res).

Però, com pot demanar només una trista multa de 3.600 € per als dos paràsits socials autoanomenats dibuixants autors d’aquella portada en què l’hereu de la Corona i la seva esposa practicaven l’ús matrimonial!!! Però, on hem arribat? Ho diu l’escrit de l’acusació, que obren judici oral (he, he, he, oral diu) perquè la portada del número 1573 d’El Jueves “constitueix un delicte d’injúries al príncep hereu” (Visca!!! –el príncep hereu i la decisió de la fiscalia–) per utilitzar “la seva imatge de forma que pot danyar el prestigi de la Corona”.

Per tant, si segons l’il·lustre senyor fiscal, el prestigi de la Corona espanyola val 3.600 €, podem afirmar que el seu prestigi, pròpiament dit, deu estar en una sisena part d’aquesta quantitat, no? Seria, més o menys, la proporció justa comparant prestigi d’Hereus i prestigi de fiscal.

Doncs, sap què? Ara que aquí estan invertint com mai de la vida s’havia invertit i no ens els acabaran pas, doncs que ens emboliquin per regal el prestigi de 10 fiscals. I que enviïn la factura al ministeri de Foment a l’atenció d’una tal Magdalena Álvarez.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.