Articles

La crisi és entre nosaltres

D'AVUI.cat

La crisi immobiliària que duia mesos amenaçant d’arribar ja és entre nosaltres. Els mitjans de comunicació dibuixen a diari un panorama cada cop més nefast. Empreses que tanquen, famílies amb dificultats, professionals sense feina... Però més enllà de les notícies, de les xifres, hi ha persones. Persones que han quedat a l’atur, persones que no han pogut acomplir els seus somnis.

Es veia a venir que la bonança econòmica no duraria per sempre i que l’augment del preu dels pisos tindria un final sobtat, però, així i tot, hi ha hagut qui s’ha acabat agafant els dits. Sempre hi ha qui creu que encara és a temps de fer una bona inversió, qui creu que sabrà aturar-se a temps.

Però al final la crisi s’ha cobrat les víctimes que s’havia de cobrar. Víctimes potser d’estirar més el braç que la màniga, però afectats amb noms i cognoms que es veuen ara en un mal pas quan tot el que pretenien era millorar, amb tota legitimitat, el seu nivell de vida.

En tot cas, no cal que ens sentim responsables de tot plegat. N’hi ha prou que recordem que això mateix ens podria haver passat a qualsevol de nosaltres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.