Opinió

A la tres

Ser ultra té un preu

“Així doncs, en Yago ha quedat retratat per totes bandes i, el que és més important, sembla que farà bona la dita que tota causa té una conseqüència

Yago Darnell és un ultra del RCD Espanyol que s’ha fet famós aquesta setmana després d’haver estat enregistrat en un vídeo mentre feia caure una càmera de televisió de les que retransmetien el partit de futbol que va donar la lliga al FC Barcelona. Un partit a casa de l’Espanyol que va acabar amb la invasió del camp per part d’un grup de radicals amb no gaires bones intencions cap als jugadors del Barça, que van haver de fugir cap als vestidors cames ajudeu-me. A en Yago, però, aquest gest violent carregat d’impotència li ha comportat més maldecaps dels que s’esperava, perquè s’entén que si hagués estat conscient que el seu acte quedaria fixat per a tota l’eternitat, se n’hauria estat. És allò tan fàcil d’aplicar el sentit comú que no sembla estar de moda en segons quins col·lectius. Així doncs, en Yago ha quedat retratat per totes bandes i, el que és més important, sembla que farà bona la dita que tota causa té una conseqüència. I quina conseqüència! Acostumats com estem aquí, a casa, que la llei s’aplica amb més laxitud depenent de quina ideologia professis, fa goig veure com de tant en tant els que sempre se salven també reben quan s’ho mereixen. De moment en Yago ha quedat ben galdós. Primer, l’han fet fora de les llistes del PP en les eleccions municipals de Sant Cugat, on anava com a independent. Segon, el Junior FC de Sant Cugat l’ha convidat a plegar com a entrenador perquè la imatge que ha donat topa frontalment amb els valors que cal fomentar en l’esport, i en tercer lloc, que potser no serà l’últim, ahir es coneixia que la productora Mediapro l’ha denunciat per haver destrossat la càmera, que valorava en uns 50.000 euros. Una quantitat gens menyspreable que en Yago haurà de posar de la seva butxaca. Trinco, trinco. En Yago haurà après la lliçó i s’adonarà que les fanfarronades no sempre queden impunes? No hi confio gens ni mica, però em conformo que aquells que se li assemblen el tinguin ben present quan decideixin saltar-se les normes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia