Articles

Sants serà una pista de ball

De fil de vint

És un llàstima que no tingui gos, perquè així no el podré lligar amb llonganisses al març: el president espanyol diu que, al març, l’estació de Sants serà una immensa sala VIP i que a rodalies serviran cava unes hostesses catalanoparlants i guapíssimes.

Diu que la preocupació de Zapatero pel meu gos és per la cosa electoral, però això són enraonies: el més probable és que les eleccions siguin el 9 de març (Gabilondo va agafar un full de calendari i ens ho va explicar a poc a poquet), i així doncs els trens de les Mil i Una Nits serien després de les eleccions, i això sí que no.

I per cert, si són el 9 de març, vol dir que el Dia de la Dona Treballadora serà dia de reflexió? I un rave! La revolta de Lisístrata serà una picada de puça comparada amb la que farem les dones!

Mentre arriba el moment en què Espanya comença a vessar ubèrrims regals sobre Catalunya –exactament igual com quan els aguerrits conqueridors anaven a els Índies i barataven or i plata per vidres de colors que els ingenus indis creien que eren meravellosos–, les bufetades continuen caient sobre aquest país, munyit i empipat.

Per exemple, la Federación Española de Fútbol, un organisme que coneixem molt bé, que ha vetat el partit Catalunya-Estats Units. Diu que en la votació van quedar 18 vots en contra i 3 a favor (qui són aquests tres? Els vull conèixer!).

Diu que si volem fer un partit autonòmic ha de ser un que no es noti, que no es mogui i que no traspassi. Sort en tenim que la sobirania se li’n fot a la gent, perquè, si no, començarem a deslligar els gossos de les llonganisses de Zapatero i els ordenarem que guardin la casa, que és la seva obligació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.