Sense - Avui

Ferran Adrià dóna suport a la constitució de seleccions esportives catalanes

El cuiner reclama a la revista 'Selecciona't' "llibertat" per tenir representació esportiva pròpia

Ferran Adrià dóna suport a la constitució de seleccions esportives catalanes. En l'entrevista que publica la revista Selecciona't en el seu número de setembre, el xef del Bulli, conegut mundialment per la seva cuina d'avantguarda es mostra convençut del potencial de l'esport català i de la necessitat de respectar la voluntat popular.

El cuiner declara en l'esmentada revista que "si hi ha gent que vol seleccions catalanes, les hauria de poder tenir". En aquest sentit, Adrià insisteix que "seria fantàstic que hi pogués haver la llibertat per fer això", en relació a la constitució de seleccions esportives pròpies.

Revista de la Plataforma Pro Seleccions
La revista Selecciona't és el mitjà de comunicació de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes. Es publica en format digital i inclou entrevistes, notícies i opinions relacionades amb la demanda de seleccions esportives pròpies per a Catalunya.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.