Articles

Abans tonto que sobiranista

D'AVUI.cat

Els del PP ens han tornat a donar una lliçó. Han tornat a deixar clar que els ciutadans no estan per cabòries com el sobiranisme, que els preocupen els problemes quotidians: l'atur, el terrorisme, la immigració, l'ensenyament, la sanitat... i la unitat d'Espanya. Per això han fet passar per tonto el seu regidor de Cardedeu, que havia proposat una moció de suport als 10mil.cat i la seva pretensió revolucionària d'aconseguir un referèndum. Mentre rumien si l'expulsen –un regidor és un regidor–, els populars prefereixen dir que un dels seus no ha entès un text prohibit abans d'admetre que hi està d'acord.

La disciplina de partit té aquestes coses, al PP i a totes les cases. Però si s'aturessin a pensar, fins i tot Sánchez Camacho i els seus veurien que castigar algú que expressa suport a un col·lectiu que vol expressar la seva voluntat és un pèl ridícul i democràticament insostenible. I fer-ho per defensar la indivisibilitat d'un Estat és nacionalisme: el pecat. Per explicar per què Alfredo Preñanosa es deixa humiliar d'aquesta manera, que cridin Iker Jiménez.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.