Articles

I ara, gir catalanista

D'AVUI.cat

Bufen nous aires al Partit Popular i al seu apèndix, el Partit Popular de Catalunya, també anomenat PPC, encara que de tant en tant se'ls oblida als seus pares. Resulta que la presidenta del PPC, l'Alicia -viva la Guardia Civil- Sánchez-Camacho ha admès ara que el Partit Popular, el de veritat, no el pupulà, no ha tingut fins al moment un "compromís real amb Catalunya".

A la llum d'aquest descobriment que ha fet trontollar els fonaments de la política catalana s'obren nous camins per al PPC. Un dels més temibles és que a aquesta formació li vingui de gust fer un gir catalanista, una febre que ataca el PPC de forma cíclica i que sempre comença amb objectius ambiciosos i acaba amb els ànims totalment refredats.

Esclar que per dur a terme un gir catalanista, al PPC li sobra una cosa i li falta una altra. D'una banda, li sobra el recurs a l'Estatut presentat al TC en un acte desesperat per guanyar als tribunals el que s'ha perdut a les urnes i als parlaments (al català i a l'espanyol). De l'altra, els falta un líder, i han fet tard per caçar l'Ignasi Guardans. Més val que continuïn com estan, que ja ens afaitem.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.