Articles

Carpe diem

Ressaca nupcial

El casament del fill gran de Lady Di és com un Barça-Madrid. Més que futbol. Més que una boda. És tot un fenomen sociològic, un espectacle que apassiona, indigna o neguiteja, però que mai deixa indiferent. Ahir els nuvis van desaparèixer en helicòpter cap a un destí secret de cap de setmana, però diuen que la lluna de mel s'ajorna. No importa, tothom parlava d'una altra parella: de Pippa i Enric

Els nous ducs de Cambridge van agafar ahir un helicòpter als jardins de Buckingham amb un destí desconegut del Regne Unit on passaran el cap de setmana. Es creu que marxen a Balmoral, on van iniciar la lluna de mel Carles i Lady Di, però en el seu cas, les vacances al sol hauran d'esperar. Serà per la crisi o per despistar els paparazzi, però s'ha decidit que dimarts Guillem es reincorpori a la feina, com a pilot de salvament a l'illa d'Aglesey, al nord de Gal·les.

El discurs d'Enric. La parelleta es veia feliç i recuperada de la festa de la nit anterior, la que feien amb 300 amics i familiars al saló de ball de Buckingham i on el sempre maliciós príncep Enric va centrar l'atenció pel seu discurs. No tenia res a veure amb el del film El discurs del rei, aquest era el del padrí i prometia maldats. Ricky Gervais (l'home que va sacsejar els últims Globus d'Or) es va oferir a redactar-l'hi, però no va fer falta. Diuen que es va comportar, que va destacar la calvície del seu germà (que gran que l'hem vist de cop i volta, fins i tot conduint un Aston Martin en la línia James Bond!) i l'alçada de Caterina,“més alta que el duc d'Edimburg”. El duc i la reina ja s'havien retirat, per si de cas.

Humor anglès. A la festa la núvia va lluir un altre vestit en to marfil de la mateixa Sarah Burton, la dissenyadora que ha substituït el difunt Alexander McQueen al front de la seva marca. Ahir es recordaven anècdotes de l'enfant terrible de la moda britànica, com aquell dia en què era encara aprenent a Savile Row i va cosir en les entreteles d'un vestit destinat a Carles una tira de roba on havia escrit: “I'm a cunt” (sóc un cony). Humor anglès, del qual també va fer gala el mateix nuvi en adreçar-se al seu sogre en plena celebració massiva (amb 2.000 milions de teleespectadors i un flux d'informació via Twitter increïble) i dir-li: “No havia de ser una cosa familiar?”. A la xarxa va triomfar un capellà que feia acrobàcies a Westminster quan tots eren fora, el guàrdia que dirigia els crits de la multitud quan la parella es feia el petó reial, Grace Kelly (per les similituds del seu vestit de núvia amb el del dia) i... Pippa.

Qui és Pippa? Doncs la germana petita de Caterina que es va convertir en la protagonista del dia (amb pàgina d'admiradors a Facebook inclosa) per com de bé lluïa fent de dama d'honor de la núvia. Hi ha qui ja la veia de parella d'Enric, però la noia ja fa temps que és soltera d'or a Londres i surt amb un amic de Guillem, jugador de criquet. Va cridar l'atenció que Samantha Cameron no portés barret, que els ministres del país només paguessin 40 euros pel regal conjunt i que el Daily Telegraph afirmés que a Felip i Letícia els va convidar el príncep Carles en l'últim moment en adonar-se que no eren en un llistat on sí que apareixien l'amo de Porcelanosa i els examants dels nuvis!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.