Articles

Carpe diem

Carla & Mildred

Què tenen en comú aquestes dones? Aparentment, res. Una és l'elegant dona francoitaliana d'un cap d'Estat europeu, l'altra fins fa quatre mesos era l'assistenta llatina de la llar d'un ‘governator' californià. Però les dues han estat protagonistes de la setmana pels seus fills, amb grans dosis de morbositat. Un té 13 anys i l'altre encara és un embrió.

Com podia imaginar la fina i divina Carla Bruni que el seu embaràs es descobriria la mateixa setmana en què Schwarzenegger confessava que era el pare d'una criatura de 13 anys gestada amb una minyona que ha estat 20 anys treballant a casa seva?

Mildred Patricia Baena ha ocupat aquests dies tants titulars com l'exmodel que no volia parlar del seu futur nadó per no fer ombra al marit “amb poder nuclear” que li ha fet oblidar la seva tendència epidèrmica cap a l'esquerra. Han estat el seu sogre i la seva mare els que han desvelat el que ja era força evident, mentre ella continua amb el seu paper de secundària de l'obra i deixa fer. Quan una mena de revolució indignada ha arribat als carrers i amenaça amb estendre's, aquestes notícies pròpies de l'Hola sempre ajuden a humanitzar caps d'estat enfrontats a dures retallades, especialment si a Canes s'acaba de presentar un film que satiritza les ànsies de poder pròpies de la espècie. Sarkozy apareix arrogant en el cinema, però en la pròxima campanya electoral mostrarà el seu perfil d'amorós papà, a l'estil David Cameron. I malgrat que a França la vida familiar dels polítics no afecta el vot com al món anglosaxó, en temps d'escàndols com el d'Strauss-Khan, Sarkozy pot somriure satisfet.

Arnold Schwarzenegger, en canvi, només es pot felicitar d'una cosa: que tot aquest embolic no l'hagi agafat fent de governador. No deixa de ser curiós que deixés el càrrec al gener (amb Califòrnia en estat d'emergència financera), tot just quan confessa a la seva dona, Maria Schriver, que el seu fill petit té un germà de la mateixa edat nascut del ventre de l'assistenta guatemalenca que fins aquells dies treballava a casa seva.

La neboda de John Kennedy va perdre la seva paciència catòlica i ara ja tramiten el divorci mentre les càmeres busquen la dona que va seduir l'actor (que en el passat s'ha enfrontat a acusacions d'abusos per part de diferents dones). Té 50 anys, i es diu que el va amenaçar d'explicar-ho tot a la premsa, malgrat que l'actor li passava una pensió de 1.200 dòlars i li va comprar una casa. Ara serà difícil que Arnold es faci amb un càrrec internacional relacionat amb el medi ambient com volia, i tot just acaba de dir que renuncia (de moment) a tornar al cinema. Serà que no es veu fent una nova seqüela de Terminator, el perseguidor de dolces mares?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.