Opinió

L'APUNT

La tonyina vermella

Un company de feina comparava fa pocs dies la tonyina vermella amb els periodistes que treballem a la premsa que s'edita en paper. Es veu que som dues espècies en extinció. Uns perquè han estat durant anys víctimes de la pesca massiva i els altres ho som de les noves tecnologies de l'era digital. Espero que entre la similituds del meu gremi i la tonyina no es vulgui fer servir aquella idea perversa que ens dediquem a intoxicar. L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària recomana en un dels seus informes que les dones en edat fèrtil embarassades o en període de lactància i els nens menors de tres anys, no mengin tonyina vermella en filets perquè aquest peix, igual que el tauró i el luci porten alts nivells de mercuri. Aquesta informació ha generat certa polèmica. Ara només cal que es digui, com passa sovint, que la culpa és dels mitjans de comunicació per explicar-ho.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.