Opinió

L'APUNT

Destinació, el Barri Vell

Només cal voltar pel món per veure que la informació la trobem sempre al rovell de l'ou

La reobertura de l'oficina d'informació turística de la Rambla de Girona s'ha demostrat en poques setmanes que va ser un gran encert. De la mateixa manera, s'ha demostrat que la seva clausura va ser un error. Darrerament s'han adoptat massa decisions conjugades amb els verbs retallar, tancar o clausurar, totes basades en arguments estrictament econòmics, que a la llarga es demostra que resulten ser molt més cares.

Només cal voltar una mica pel món per adonar-se que sempre al rovell de l'ou de les poblacions turístiques amb centres històrics importats hi ha alguna oficina d'informació. És obvi que s'han d'acostar els centres d'informació allà on es troben els visitants, i no al contrari.

La decisió de l'alcalde Puigdemont de reobrir l'oficina Destí Girona a la Rambla, ha estat un gran encert, com ho ha estat haver cercat la complicitat del sector hoteler per gestionar-la.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.