L'Ajuntament de La Llagosta celebra aquesta tarda el ple per modificar els impostos del 2010

L'Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les set, un ple extraordinari durant el qual se sotmetran a aprovació les modificacions de les ordenances fiscals de l'any 2010. A la localitat, els impostos municipals s'apujaran una mitjana de l'1%, segons la proposta que ha elaborat l'equip de govern municipal.

El rebut d'escombraries anual s'apujarà d'un euro i 95 cèntims, mentre que la part fixa del rebut de l'aigua s'incrementarà 40 cèntims al mes. Pel que fa a l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, els turismes pagaran el mateix que aquest any, mentre que l'augment per a la resta de vehicles serà d'un 1%.

Cal destacar que es mantindran les mateixes bonificacions que s'apliquen ara en la llicència d'obres, les escombraries i les plusvàlues per transmissió d'herència. Les persones menors de 35 anys tindran una bonificació del 50% en la llicència d'obres per reforma d'habitatge. Els veïns de la Llagosta que facin servir correctament la deixalleria 10 vegades durant l'any tindran un descompte al rebut d'escombraries del 10%. L'Ajuntament mantindrà una bonificació del 50% en les plusvàlues que es generin per transmissió d'herències quan es tracti de cònjuges i del 25% a d'altres familiars. El govern municipal tampoc no apujarà l'any que ve les taxes que s'apliquen als serveis d'atenció domiciliària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a europa

S’intensifiquen els atacs russos a Khàrkiv

barcelona

Els candidats voten fent crida a la participació amb alguns laments pel col·lapse a Rodalies

BARCELONA
política

En marxa la jornada electoral del 12M amb més de 2.500 col·legis per anar a votar

barcelona
caucas

Nova massiva protesta contra la llei “d’influència estrangera” a Geòrgia

barcelona

Els colons avancen a l’ombra de Gaza

Beirut

Catalunya, davant una nova cruïlla

Barcelona

Quinze opcions i sense mascareta

Girona
POLÍTICA

El periple del vot exterior

Barcelona
POLÍTICA

El sufragi no és universal

BARCELONA