Política

L'alcalde de Calafell torna al “tu a tu” amb els veïns per detectar problemes

A partir del 10 de febrer tornarà a treure el sofà al carrer perquè els veïns puguin fer queixes i preguntes

L'any passat hi van passar 400 persones

El 10 de febrer vinent comença la quarta sèrie de les trobades amb la ciutadania amb el títol de L'alcalde al carrer, un format semblant al del televisiu Chester. Fins al mes de juny, l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, tornarà a treure el sofà al carrer per atendre les queixes i preguntes dels veïns sobre les necessitats del poble i el funcionament dels serveis públics. El sofà de l'alcalde passarà per les zones cèntriques dels tres nuclis de Calafell en hores de màxima concurrència, però també es desplaçarà fins a les urbanitzacions.

Més de 400 persones han passat fins ara pel sofà de l'alcalde. Aquest format de participació es va posar en marxa al principi de l'actual mandat. Fins ara, les queixes relacionades amb la via pública han centrat aquestes trobades: l'estat de conservació de voreres i calçades, les mancances de l'enllumenat públic o les bretolades contra el mobiliari urbà o els actes d'incivisme.

L'alcalde, Ramon Farré, començarà aquesta nova edició el dia 10 de febrer que ve a la plaça de l'Estació de Renfe, a Segur de Calafell (de 10.00 h a 12.00 h). Però després passarà pel Mercat de Calafell, la urbanització Mas Romeu (recinte de la piscina), pel passeig Marítim, a la placeta de la Confraria de Pescadors, la urbanització Calafell Parc (pista poliesportiva), el poble (carrer Jesús / Rambla mossèn Jaume Tobella davant del bar El Faro), la plaça Mediterrani de Segur de Calafell, la urbanització Valldemar, el nucli antic (plaça de Catalunya), el port de Segur de Calafell i acabarà davant el CAP de Calafell (avinguda del Vilarenc, 8).

LA XIFRA

400
Són les persones
que han passat pel sofà de l'alcalde fins ara per fer-li arribar les seves queixes o preguntes.

LA DATA

10.02.2017
És el dia que començarà
la nova tanda de sessions de ‘L'alcalde al carrer', a la plaça de l'Estació de Segur.

Ferré vol que el seu despatx sigui al carrer

Des del principi del mandat, Ramon Ferré sempre ha mantingut que treballa amb la voluntat de tenir el despatx al carrer. Només el contacte continuat amb els veïns li permet mantenir-se en la realitat social del municipi. En la campanya electoral, Ferré ja va treure el sofà al carrer per recollir les principals preocupacions dels ciutadans i prendre decisions sobre les prioritats que havia d'afrontar en el nou govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia